Vores Faciliteter

HMR råder over stor ridehal med internationale mål på 20x60m. På hele den ene Kortside har vi i efteråret 2015 fået sat et lækkert spejl som rytterne og vores undervisere har stor glæde af. Derudover har vi også et enkelt spejl på midten af den ene langside.

I den ene ende af hallen har vi en hyggelig rytterstue med tilhørende køkken. Ovenpå rytterstuen har vi dommertårn som bruges i forbindelse med stævner.
 I samme ende af hallen findes der også to Toiletter.

Udover ridehallen råder klubben også over en stor udendørsbane med internationale mål 20x60m.

Til de spring interesserede har klubben også en komplet springbane som kan stilles op enten i hallen eller på den udendørsbane.

Ønsker man lidt adspredelse i træningen, har klubben også lidt Ponygames udstyr som kan benyttes.